Over ons

Wij zijn te volgen via
HomeOver ons

Organisatie & Visie

Van Amerongen Bouw onderscheidt zich doordat zij een compleet bouwbedrijf is die zich richt op de bouw en verbouw van uw woning.

Wij staan graag voor u klaar met een deskundig advies en/of met de vakkundige uitvoering van uw bouw- en verbouwplannen. Daarbij staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Onze klanten waarderen onze betrouwbare uitstraling en gedegen vakkennis op alle gebieden omtrent de bouw.

Uw woning of pand is het eerste aanzicht van uw stekje. Wij vinden het belangrijk dat u zich hier volledig thuis voelt en dat wij een goede relatie met u en uw woning kunnen opbouwen.

Bij Van Amerongen Bouw heeft u altijd te maken met de juiste verhouding tussen de prijs en kwaliteit van het geleverde werk.


Kwaliteit en creatief vakmanschap

Het begrip kwaliteit hebben wij bij Van Amerongen Bouw hoog in het vaandel staan. Iedere handeling voeren wij uit met een hoge mate aan kwaliteit en vakmanschap. Dit kunnen wij wel stellen aan de hand van de projecten die wij inmiddels hebben uitgevoerd door heel Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij een goede reputatie opgebouwd, waardoor wij steeds weer gevraagd worden voor nieuwe projecten op zowel de zakelijke- als de particuliere markt.

Wij zien creativiteit als de slagroom op de taart. Creativiteit maakt het werk specialer en unieker waardoor u zich ook als klant kunt onderscheiden van de rest. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel inzicht in de verschillende mogelijkheden die wij kunnen toepassen in het project, waardoor wij steeds weer uniek en exclusief werk kunnen leveren.


Zekerheid

Bij Van Amerongen Bouw heeft u altijd de zekerheid van goed afgeleverd werk. Dit kunnen wij aantonen middels jarenlange ervaring en diverse vakopleidingen en cursussen die behaald zijn op dit gebied.

Vanwege onze jarenlange ervaring en specialistische vakkennis heeft u bij Van Amerongen Bouw altijd de zekerheid van vakkundig afgeleverd werk.

Van Amerongen Bouw staat voor u garant’

 

© 2019 Van Amerongen Bouw